Παρωδία με το Δράκουλα!
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Παρωδία με το Δράκουλα!
Παιδιά, έχω να σας προτείνω ιδέα για παρωδία: παρωδία από ταινία του κόμη Δράκουλα. Και φυσικά ο Δράκουλας θα είναι ο Μητσοτάκης (αν και δε χρειαζόταν καν να τ αναφέρω γιατί εννοείται)! Μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Isidwros Kurosakis- Παραγωγός
Re: Παρωδία με το Δράκουλα!
Και για να είμαι πιο συγκεκριμένος, λέγοντας ταινία ενωώ τη Νύχτα των Βρικολάκων, όπου δύο επιστήμονες πάνε στο κάστρο του Δράκουλα για έρευνες. Εκείνος τους δέχεται και μετά έρχεται όλο το σόι του και τους κυνηγάνε (άλλες λεπτομέρειες δε θυμάμαι).
den kako egw me to pou to diavasa me epiase nevriko gelio katse na doume ti 8a poune kai oi alloi
SavvaSMP- Σκηνοθέτης
Αχ, ωραία! Χαίρομαι που κάποιος εκτιμά αυτό το σενάριο!
Τώρα που το σκέφτομαι, καλύτερη για παρωδία θα ήταν η ταινία "
Δράκουλας νεκρος και μ'αρέσει"
με τον Μελ Μπρουκς και τον Νέλσι Νίλσεν (κορυφαία ταινία). Για όσους δεν την έχουν δει στις τόσες επαναλήψεις που τη βάζει το STAR, δείτε τη στο You Tube.
Δράκουλας νεκρος και μ'αρέσει"
με τον Μελ Μπρουκς και τον Νέλσι Νίλσεν (κορυφαία ταινία). Για όσους δεν την έχουν δει στις τόσες επαναλήψεις που τη βάζει το STAR, δείτε τη στο You Tube.
ΜΑ ΚΑΛΑ, ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΜΙΛΑΩ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
oxi sinexise kai i tixi tou doulevi oso egw 8a pernw ena ipnakw me ma3ilari to pontiki
SavvaSMP- Σκηνοθέτης
Αλήθεια, γιατί τελευταία δε μπαίνεται στο φόρουμ;
Έτοιμάζεται ακόμα αυτή τη μυστηριώδεις ταινία για την οποία δε λέται ούτε λέξη;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
Έτοιμάζεται ακόμα αυτή τη μυστηριώδεις ταινία για την οποία δε λέται ούτε λέξη;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
Μήπως ήταν αδιακριτή η ερώτησή μου;
Σόρυ.... Απλά είμαι ολίγον' τι ανυπόμονος και (όσο να'ναι) δε μπορώ να περιμένω...Δε πειράζει, το καλό πράγμα αργεί να γίνει.
Σόρυ.... Απλά είμαι ολίγον' τι ανυπόμονος και (όσο να'ναι) δε μπορώ να περιμένω...Δε πειράζει, το καλό πράγμα αργεί να γίνει.
Συγχώρεσε μας ρε συ... απλά αναγκαστήκαμε να διακόψουμε τις δραστηριότητές μας για την ώρα... θα ξαναρχίσουμε καποια στιγμή.
Επίσης σκοπεύω να ανεβάσω κάποια παλιά έργα μας στο youtube και να κάνω και ένα τορεντ για τις παρωδίες μας. Κατα πάσα πιθανότητα θα το κάνω σύντομα.
Όσο για το φόρουμ... εγώ και ο Ορφέας δε μπορούμε να μπαινουμε συχνα και ο μονος άλλος που ασχολιόταν τακτικά είναι ο Σάββας... αλλα τι να ποστάρει κι αυτός μονος του...
Θα επιστρέψουμε πάντως.
Επίσης σκοπεύω να ανεβάσω κάποια παλιά έργα μας στο youtube και να κάνω και ένα τορεντ για τις παρωδίες μας. Κατα πάσα πιθανότητα θα το κάνω σύντομα.
Όσο για το φόρουμ... εγώ και ο Ορφέας δε μπορούμε να μπαινουμε συχνα και ο μονος άλλος που ασχολιόταν τακτικά είναι ο Σάββας... αλλα τι να ποστάρει κι αυτός μονος του...
Θα επιστρέψουμε πάντως.
Χμμμμ
Σχετικά με τον δράκουλα έχω γράψει κι εγώ κάτι παπαρωδίες...
Δύο επεισόδια, πιο πολύ όμως σε μορφή διηγήματος... και (αν είναι δυνατόν) δεν έχουν σχέση με τον Μητσοτάκη.
Ωραία ιδέα για παρωδία γενικά... Δείτε και το hellsing το ova (αμα δεν το έχετε δει)...και μετά διαβάστε τα hellsing bloopers. μερικά είναι επικά... πχ αυτό.
http://th09.deviantart.net/fs39/300W/f/ ... rt1001.jpg
Σχετικά με τον δράκουλα έχω γράψει κι εγώ κάτι παπαρωδίες...
Δύο επεισόδια, πιο πολύ όμως σε μορφή διηγήματος... και (αν είναι δυνατόν) δεν έχουν σχέση με τον Μητσοτάκη.
Ωραία ιδέα για παρωδία γενικά... Δείτε και το hellsing το ova (αμα δεν το έχετε δει)...και μετά διαβάστε τα hellsing bloopers. μερικά είναι επικά... πχ αυτό.
http://th09.deviantart.net/fs39/300W/f/ ... rt1001.jpg
vartimaios- Μέσος Ηθοποιός
πες τα πες τα μονος τι να κάνω?????SimonGrecias έγραψε:και ο μονος άλλος που ασχολιόταν τακτικά είναι ο Σάββας... αλλα τι να ποστάρει κι αυτός μονος του...
SavvaSMP- Σκηνοθέτης
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης